Ingyenes anyagok

Folyamatosan bővülő ingyenesen letölthető anyagainkkal is szeretnénk hozzájárulni a lelki egészség elérhetőségéhez.

Dokumentumok

Gondolati torzitások
Varga Anna - Felnőtt klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta

Gyakran hajlamosak vagyunk torzitottan látni a magunk körüli valóságot. Ezeket mentális szűrőnek is nevezzük, és kialakulásuk a legtöbbször egészen gyermekkorunkig visszanyúlik. Az, ahogyan a világot, más embereket és önmagunkat látjuk, megtanult szemléletmódok, amelyek felnőtt korban sokszor már hátráltatnak bennünket. A dokumentumban a torzított valóságértelmezések gyűjteménye található.

ingyenes-dokumentumok

Háromoszlopos gondolatnapló
Varga Anna - Felnőtt klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta

ingyenes-dokumentumok

Hanganyagok

A koronavírus járvány mind az egészségre gyakorolt közvetlen (negatív) hatásai, mind pedig az életünket jelentősen befolyásoló kártékony következményei miatt fokozott pszichés terhelést jelent sokak számára. Ennek elviselésében, a nehézségekkel való hatékonyabb megküzdésben segít ez a három szöveg, amelyeket otthoni hallgatásra ajánlunk szíves figyelmetekbe.

Kedvesség Meditáció
Varga Anna (Klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta)

A Kedvesség Meditáció segíti az önmagadba vetett bizalom elmélyülését. Merj jó barátja lenni önmagadnak, légy kedves önmagadhoz, és támogasd magad minden helyzetben! Hiszen ezzel nem ártasz senkinek. Sőt.

Különleges hely & Egyetemes erő
Derer István (Pszichológus)

Ez a két felvétel abban nyújt segítséget, hogy a nehéz helyzetekkel hatékonyabban legyél képes megküzdeni. A szövegek általános támogató szuggesztiókból állnak, amelyek célja az, hogy egy mélyen ellazult, nyugodt és békés állapotot létrehozva erősítsék az önbizalmad, az önmagadba vetett hitedet, az általános küzdőképességed, valamint csökkentsék a szorongást és az aggodalmat.

Stresszoldás
Derer István - Pszichológus

A járvány által indukált negatív változások sokaknál idéznek elő a megszokottnál magasabb stressz-szintet. Ez a szöveg olyan szuggesztiókra épül, amelyek folyamatosan csökkenő számok fölidézésével segítik elő az átélt stressz erősségének csökkenését.

Egész-ség meditáció
Dr. Schmidt Judit - Pszichiáter szakorvos, mindfulness tréner

Bevezetés belső erőnk élményszerű megtapasztalásához a tudatos jelenlét segítségével.