Dr. Sinkovics Péter - Háziorvos, pszichoterapeuta szakorvos

Dr Sinkovics Peter - Háziorvos, pszichoterapeuta szakorvos, biofeedback-tréner

Munkám során autogén tréning, kognitív viselkedésterápiás, személyközpontú, hipnoterápiás, valamint biofeedback módszereket használok.

Háziorvosként és pszichoterapeutaként jól látom az összefüggéseket a betegségek testi és lelki okai között. Magánrendeléseimen előnyben részesítem a „szelíd” gyógymódokat. Természetesen sok esetben elkerülhetetlen a gyógyszeres kezelés, de a pszichoterápiás és a Magyarországon még nem túl elterjedt biofeedback kezelések bizonyítottan hatékony, nem gyógyszeres kezelési alternatívát jelenthetnek számos betegségben, állapotban.

1999 Semmelweis Egyetem általános orvosi kar
2002   Háziorvosként dolgozom Velencén
2004 Háziorvostan szakvizsgát tettem
2008-2011 A Viselkedési- és Kognitív terápiás Egyesület képzését végeztem el
2009-2010 Az Integratív Pszichoterápiás egyesület képzését végeztem el
2009-2011 A Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület autogén tréning képzését végeztem el, ugyanitt módszerspecifikus meditációs- és szimbólumterápiás képzésem jelenleg is tart
2011 Pszichoterapeuta szakvizsgát tettem
2012 Elvégeztem az MRSZE EEG-biofeedback képzését
2012 A Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület Közép-dunántúli tagozatának vezetője, az Egyesület vezetőségi tagja vagyok
2014 Részt veszek a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesület pszichokardiológiai munkacsoportjában (www.facebook.com/pszichokardio)

Név: *
E-mail *
Üzenet: